Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld


AutoFirst Autobedrijf Bosma is gevestigd aan de Tsjukemarwei in Sint Nicolaasga en aan het Lemsterpad in Lemmer. Het is een niet merkgebonden autobedrijf met de nodige kennis en ervaring.

Wij bieden u uitstekende service en persoonlijke aandacht.

Met onze ervaring, deskundigheid en service is uw auto of ander voertuig op de juiste plaats!

Sinds 1994 was ons bedrijf gevestigd aan de Gaastweg in Sint Nicolaasga, maar door een enorme groei eind jaren negentig, kwamen we veel ruimte tekort. Onze wens was namelijk een showroom, maar dat was onmogelijk, omdat we geen uitbreidingsmogelijkheden hadden op deze locatie.

Autobedrijf Bosma opende begin januari 2001 zijn nieuwe pand aan de Tsjûkemarwei 18 in Sint Nicolaasga. Onze onderneming op het industrieterrein De Slotmolen is een blikvanger. Vooral onze showroom en de grote roodwit geblokte poort trekken de aandacht van menig automobilist.

Epke Bosma was de eigenaar van 1994 tot 2011. Helaas is hij overleden in 2011 wegens een tragische ziekte. Abel Hulzinga, een werknemer die al vanaf het jaar 1999 in dienst was, heeft de leiding toen overgenomen van Epke. Vanaf januari 2014 heeft Abel Hulzinga het bedrijf overgenomen van Epke zijn vrouw Krystyna Bosma.

In de loop van de jaren is het bedrijf erg gegroeid, zowel in de verkoop van auto’s als in de werkplaats en hierdoor werd er wel eens gedacht aan uitbreiding van het bedrijf maar dit is er tot op heden niet van gekomen. Ook omdat hier eigenlijk geen ruimte voor is, bij het pand aan de Tsjukemarwei. Dorpsgenoot van Abel Hulzinga, Gjalt de Haan, nam per toeval contact op met Abel. Samen hebben zij gekeken naar de mogelijkheden en zo kwam Abel in contact met Edwin en Annemarie. Na een aantal goede gesprekken zijn zij het eens geworden over een bedrijfsovername. Op 4 juli 2022 heeft AutoFirst Bosma het bedrijf overgenomen, en opende hiermee de tweede vestiging in Lemmer.

De werkplaats in Lemmer is versterkt door Vincent, een bekende voor de klanten uit Sint Nyk. Het vertrouwde gezicht van De Rijke, Gjalt blijft daar ook werkzaam. In de garage in Sint Nyk staan Durk en Lammert daar zoals altijd voor u klaar. 

Vertrouwen, gebaseerd op een prettig persoonlijk contact, service en een uitstekende kwaliteit, hebben ons bedrijf groot gemaakt. We kopen zeer selectief gebruikte auto's in. De meeste occasions zijn van de eerste eigenaar en bezitten aantrekkelijke kilometerstanden. Wie een nieuwe auto wil kopen, kan ook bij ons terecht. Alle merken kunnen worden geleverd.

     

De persoonlijke aandacht die u verdient

AutoFirst Autobedrijf Bosma in Sint Nicolaasga wil de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. AutoFirst Autobedrijf Bosma heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. Wij zijn gevestigd in Sint Nicolaasga.

De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij AutoFirst Autobedrijf Bosma in Sint Nicolaasga vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u 2 jaar (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op hulp bij pech tegen een zeer goed tarief in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Lees hier meer!

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!


Kwaliteit

Bij AutoFirst Autobedrijf Bosma voelt u zich thuis! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden, met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.


Kort en bondig:

De persoonlijke aandacht die u verdient.

 • Altijd van harte welkom
 • Koffie en een krantje
 • De klant is koning
 • Persoonlijke aandacht en goede uitleg over de status van uw auto
 • Thuisbrengservice
 • Leenfietsen
 • Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen
 • 2 Jaar Reparatie garantie
 • Waar voor uw geld dankzij professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen een betaalbare prijs
 • Makkelijk te vinden in uw woonplaats of regio
 • Klanttevredenheid staat voorop met een goed cijfer op www.klantenvertellen.nl)
 • Professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen betaalbare prijs
 • Online gemak bij het plannen van afspraken of het opvragen van offertes
 • Nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips
 • Aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend
 • Eigentijdse werkplaats, uitgerust met moderne apparatuur
 • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
 • Goed opgeleide en gemotiveerde monteurs met gedegen kennis van alle merken, modellen en aandrijflijnen
 • Professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software
 • Verzorgde uitstraling & herkenbaarheid


Tot ziens bij AutoFirst Autobedrijf Bosma!


AutoFirst. Geen gedoe, Goed geregeld